کاپ کیک زرد با روکش شکلات
هیچ چیزی بیشتر از یک کاپ کیک تر و تازه و خوشمزه بعد از یک روز کاری پرمشغله نمیچسبد. کاپ کیک زرد با طعم وانیل فوق العاده خوشمزه است و با یک روکش شکلاتی عالی و کلی چیپس شکلات یا ترافل رنگی ظاهر بسیار جذابی هم پیدا میکند و مورد استقبال همه از بزرگترها گرفته تا بچهها قرار میگیرد. تهیه کاپ کیک زرد خیلی خیلی آسان است. فقط کافی است مواد خشک را با هم مخلوط کنید و بعد همه مواد تر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. دیگر از این آسان تر نمیشود. با قرار دادن مایه در فرکاپ کیک زرد پر مایه و منسجمی بدست میآید که با یک روکش شکلاتی بینقص میشود.
طرز تهیه: قبل از هر چیز فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و در یک قالب مافین ۱۲ عددی، کاغذ کاپ کیک قرار دهید و کف آنها را کمی چرب کنید.
آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید. سپس کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و ماست را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مایه یکدست و یکنواختی بدست آید.
حفره های قالب را به طور یکنواخت از مایه تهیه شده پر کنید و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. یعنی تا زمانی که کاپ کیک ها به رنگ طلایی روشن درآیند و با فرو کردن خلال دندان داخل کاپ کیک، چیزی به خلال دندان نچسبد. قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاپ کیک ها به دمای محیط برسند. پس از اینکه کاپ کیک ها خنک شدند، روکش شکلاتی را با لیسک روی آنها بمالید و یا با استفاده از قیف و یک ماسوره بزرگ گرد یا ستاره ای آن را روی هر کاپ کیک زرد بریزید. در آخر هم برای تزیین بیشتر روی روکش شکلاتی را با شکلات رنده شده و یا ترافل رنگی بپوشانید.
روکش شکلاتی: شکلات را داخل ظرف پیرکس بریزید و آن را روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید تا ذوب شود. سپس صبر کنید تا شکلات به دمای محیط برسد.
کره را با همزن آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود (حدود ۱ دقیقه). شکر را به آن اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. حال، اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید. در آخر هم شکلات را اضافه کنید و با سرعت کم همزن هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شود. حال، سرعت همزن را بیشتر کنید و هم بزنید تا مخلوط نرم و براقی ایجاد شود. روکش شکلاتی شما آماده است.
نکته: کاپ کیکها در روز اول بیشترین کیفیت را دارند، اما میتوانید چند روزی آنها را در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.